TTO – Voorstelling en science fair

Vorige week had de TTO-klas twee leuke activiteiten, namelijk een voorstelling van The English Theatre Company en de Science Fair.

De voorstelling was uiteraard helemaal in het Engels en was helemaal interactief. De leerlingen hebben heel goed meegedaan en hebben hun vocabulaire weer uitgebreid. Daarnaast was het ook heel erg grappig en hebben we veel gelachen.

Tijdens de science fair hebben de leerlingen de onderzoeken die ze gedaan hebben gepresenteerd aan hun docenten, medeleerlingen en ouders. Uiteraard allemaal in het Engels natuurlijk. Het is heel erg leuk om te zien hoe goed leerlingen inmiddels Engels spreken en vooral hoe vrij ze zich daarin voelen.

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder