TTO – Voorstelling en science fair

Vorige week had de TTO-klas twee leuke activiteiten, namelijk een voorstelling van The English Theatre Company en de Science Fair.

De voorstelling was uiteraard helemaal in het Engels en was helemaal interactief. De leerlingen hebben heel goed meegedaan en hebben hun vocabulaire weer uitgebreid. Daarnaast was het ook heel erg grappig en hebben we veel gelachen.

Tijdens de science fair hebben de leerlingen de onderzoeken die ze gedaan hebben gepresenteerd aan hun docenten, medeleerlingen en ouders. Uiteraard allemaal in het Engels natuurlijk. Het is heel erg leuk om te zien hoe goed leerlingen inmiddels Engels spreken en vooral hoe vrij ze zich daarin voelen.

Ook interessant

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder