Laptop leerjaar 1

Het belang van digitaal onderwijs heeft zich het afgelopen jaar bewezen. Om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling van iedere leerling hebben we op het Leidsche Rijn College gekozen om met laptops  in de klas te werken. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. De missie van The Rent Company is: ‘Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs.’ Daarom bieden zij laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende laptop in de klas en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van een laptop van The Rent Company?

  • De laptops zijn door ons geselecteerd, zo heeft uw zoon of dochter altijd het juiste device.
  • Bij reparatie ligt op school een leenlaptop klaar.
  • De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al geïnstalleerd op de laptop.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de laptop wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Alles over het bestellen

Het aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd vindt u in deze webshop. Om u te helpen bij het maken van uw keuze vindt u extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company.

Ouders en leerlingen zijn natuurlijk vrij om te kiezen waar zij hun laptops aanschaffen of huren. De laptop valt onder de verantwoordelijkheid van de ouders en van de leerlingen zelf. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ergens anders een laptop aan te schaffen of om een laptop te gebruiken die u al in uw bezit hebt. Deze laptop moet dan wel aan de volgende minimale specificaties voldoen.

Wanneer u ervoor kiest om de laptop aan te schaffen bij The Rent Company, draagt de school €65,- bij. Dit wordt automatisch verrekend met de aanschafprijs.

Kosten

U kunt hier meer informatie vinden.

Heeft u nog vragen?

U kunt  hier nog een voorlichting bekijken of neem contact op met The Rent Company via  085 003 61 50 of mail naar  help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op   www.rentcompany.nl.

Download hier de informatie- en bestelflyer