Talentprogramma

Iedereen heeft talenten. Weet jij al waar je goed in bent? Wat je leuk vindt en wat je kunt? Wij helpen je graag om dat te ontdekken! Want je kunt ontzettend groeien wanneer je je talenten ontwikkelt. Niet alleen in het vakgebied waarin je je specialiseert, maar ook op andere vlakken. Want groei geeft je lef! Weten waar je talenten liggen, kan ook handig zijn bij het kiezen van een vervolgopleiding na je middelbare school.

In de eerste en de tweede klas kies je twee keer een talentprogramma waar je vervolgens acht weken mee aan de slag gaat. Er zijn zo’n dertig programma’s waaruit je kunt kiezen. Zit jouw keuze er niet bij? Niet getreurd, want je mag ook zelf iets bedenken waaraan je wilt werken en dan word je daarin begeleid. Zo heeft een leerling eerder zelf een app ontwikkeld en een andere leerling heeft kleding ontworpen voor de fashionshow van de Kunstbende en die gewonnen!

Hieronder zie je het programma waar leerlingen eerder uit konden kiezen. Ieder jaar is het aanbod iets anders. Je kunt hierbij denken aan programma’s als:

Alpha, beta & gamma begeleiding

Archery Attack

Bandcoaching

Bootcamp

Boksen als middel

Bossaball

Beachvolleybal

Boulderen

Chineese taal en cultuur

Creatief schrijven

Dansen

Debatclub

Een kijkje in de ouderenzorg

Escaperoom creëren

Filosofie

Fotografie

Houtbewerken

Juijitsu

Kastelen

Leadership Academy

Media Academy

Mode en materialen

Music Productions

Ondernemers Academy

Open atelier

Papier marmeren (Ebru kunst)

Programmeren Academy

Rappers

Robotica Academy

Schaken

Schrijftalent gezocht

Science Academy

Skaten

Spaans

Virtuel DJ