Open dagen

Alle data en tijden van onze voorlichtingsactiviteiten zijn onder voorbehoud. Coronamaatregelen kunnen voor wijzigingen zorgen. Tevens zal de uitvoering van de activiteiten anders zijn dan wij in voorgaande jaren hebben gedaan.

Informatieavond voor ouders van groep 8 leerlingen:

  • Maandag 23 nov: 19.30-20.30u

De informatieavond vindt online plaats. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk, vrijdag 30 oktober zullen wij hiervoor een link plaatsen op deze pagina.

Open dagen:

  • Donderdag 21 jan
  • Vrijdag 22 jan

Onze school fysiek bezoeken is vooralsnog mogelijk tijdens de open dagen. We gaan werken met tijdsloten - een door u gereserveerd tijdstip waarop u welkom bent op onze school. U kunt vanaf half december via een link op deze pagina een tijdslot reserveren waarin u met uw kind (per kind max. één ouder) een kijkje kunt nemen op onze school.

Normaal gesproken stellen wij tijdens de open dagen onze deuren wagenwijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in het LRC. Dit jaar is dat toch wat anders, het aantal mensen dat we kunnen ontvangen is beperkt. Daarom willen wij de mensen die het LRC reeds kennen vriendelijk vragen of zij terughoudend willen zijn in het bezoeken van de open dagen dit jaar. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen die nog geen kennis hebben gemaakt met het LRC. Een ietwat ongewoon verzoek dat we uiteraard liever niet doen, maar wij hopen op uw begrip. Wij zullen dit jaar rondom de open dagen veel content verspreiden via de website. Houd daarom de site goed in de gaten.

Open lesmiddagen leerlingen groep 8:

  • Woensdag 27 jan: 13.30-15.00u (havo/atheneum)
  • Donderdag 28 jan: 15.00-17.00u (gymnasium)
  • Woensdag 10 feb: 13.30-15.00u (havo/atheneum)

De open lesmiddagen vinden op school plaats en zijn bedoeld voor leerlingen die nu in groep 8 zitten. Aanmelden is noodzakelijk en zal te zijner tijd ook via deze site mogelijk zijn.