Open dagen

Alle data en tijden van onze voorlichtingsactiviteiten zijn onder voorbehoud. Coronamaatregelen kunnen voor wijzigingen zorgen. De data op de afbeelding van de poster zijn verouderd, onderstaande data zijn het meest actueel en leidend. Tevens zal de uitvoering van de activiteiten anders zijn dan wij in voorgaande jaren hebben gedaan.

Online informatieavond voor ouders, leerlingen en leerkrachten:

  • Maandag 23 nov

Schoolleiders, mentoren en leerlingen uit het eerste jaar vertelden over het LRC in het algemeen en gaan dieper in op het eerste leerjaar. U kunt hier de gegeven presentatie terug kijken.

Open dag:

  • Donderdag 21 jan: tussen 15.00-20.30u

De open dag vindt dit jaar volledig digitaal plaats. Dit gaan we doen via een speciale open dag-website. Via die site vindt u straks niet alleen een hoop informatie over het Leidsche Rijn College maar kunt u ook live een rondleiding door het gebouw krijgen, live lessen bijwonen en in direct contact komen met docenten of schoolleiders. Kortom: alles wat tijdens de open dag in de school gebeurt, volgt u op exact hetzelfde moment. Eigenlijk precies zoals bij een gewone op dag, maar dan op afstand.

De open dag-website is toegankelijk bij aanvang van de open dag via een link op deze site. Graag tot 21 januari!

Open lesmiddagen leerlingen groep 8:

Alle open lesmiddagen zullen dit jaar online plaatsvinden. Inschrijven hiervoor is noodzakelijk (zie de aanmeldlink hieronder).

Alleen leerlingen die momenteel in groep 8 zitten kunnen zich aanmelden. Voor leerlingen uit groep 7 onderzoeken we de mogelijkheid om verderop in het schooljaar (mei-juni) een aparte open lesmiddag te organiseren. Meer informatie hierover leest u te zijner tijd op deze site.

Open lesmiddagen voor havo/vwo:

  • Woensdag 10 februari van 15.30-17.00u.
  • Of donderdag 11 februari van 15.30-17.00u.

Aanmelden voor de open lesmiddag havo/vwo kan hier.

Open lesmiddag voor gymnasium:

  • Woensdag 3 februari van 13.30-15.00u.

Aanmelden voor de open lesmiddag gymnasium kan hier.