U-Talent

Ben je gek op bètavakken en techniek? En zou je je daar graag meer in willen verdiepen? Dan is een programma van U-talent misschien wat voor jou!

U-Talent is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en meer dan 40 scholen in de regio Utrecht. Het doel van U-Talent is om het regionale bètaonderwijs in het voorgezet onderwijs te versterken en de aansluiting tussen voorgezet en hoger onderwijs te verbeteren. Leerlingen die geïnteresseerd zijn in exacte vakken kunnen deelnemen aan de activiteiten van het U-Talent programma. Ze krijgen door middel van verschillende modules de mogelijkheid om zich op school én op de universiteit of hogeschool te verdiepen en verbreden in bètavakken. Er worden voor leerlingen uit alle leerjaren diverse workshops, masterclasses en andere activiteiten aangeboden.

Een programma voor leerlingen die op zoek zijn naar meer uitdaging binnen de alfa en gamma vakken (taal, cultuur, mensen en maatschappij) is in ontwikkeling. Meer informatie is te vinden op www.u-talent.nl en bij de U-Talentcoördinatoren op onze school.

Meer info? Neem contact op met een van de volgende mensen.

  • Voor bovenbouwleerlingen: Maaike Smeets (msmeets@lrc.nl) en Ingrid Reijnen (ireijnen@lrc.nl).
  • Voor onderbouwleerlingen: Nicole Kievit (nkievit@lrc.nl)
  • Voor interesse in alfa en gamma vakken: Wendela de Raat (wraat@lrc.nl) en Annet Goudriaan (agoudriaan@lrc.nl).

Of neem een kijkje op www.u-talent.nl.