Boeken bestellen

Voor het bestellen van de schoolboeken kunt u de volgende instructie van Iddink volgen:

Bestelinformatie Iddink - boeken 2020-2021

Beste leerling,

Welkom bij Iddink! Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine?

Hoe?

Ga naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: TWPGPK6T.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.


Hartelijke groet,


Klantenservice Iddink

--------------------------------------

Noot LRC: De firma Iddink levert de gratis schoolboeken. Voor de aanschaf van aanvullende zaken (rekenmachine, woordenboek, etc.) ontvangt u van Iddink een rekening, u bent niet verplicht deze spullen via Iddink aan te schaffen. Heeft uw kind een ander woordenboek (of een andere rekenmachine) dan in de lijst is genoemd, laat hem/haar dan aan het begin van het schooljaar aan de docent vragen of het woordenboek/de rekenmachine ook voldoet. Daarnaast biedt Iddink veel spullen aan die wij niet voorschrijven en mogelijk ook niet gebruiken.