Trotse burgemeester beloont Skatekeet (14)

Ja hoor, ze doet het weer!! LOOT-leerling Keet wint wederom een World Cup, alsof het niks is. Burgemeester Jan van Zanen vond het hoog tijd om haar in het zonnetje te zetten.

Hij nodigde Keet uit op het stadskantoor en deed haar een griptape cadeau (wat je op je board plakt, voor extra grip) van de bekende Utrechtse graffitikabouter (#KKBTR). Keet we zijn enorm trots op jou! Gefeliciteerd!

Lees hieronder het artikel uit het AD (16-09-2018).

Utrechtse Skatekeet wint World Cup in Rotterdam

De ster van het Utrechtse skateboard-fenomeen Keet Oldenbeuving (14) blijft maar rijzen. Gisteren won 'Skatekeet' de prestigieuze world cupwedstrijd in Rotterdam.Het is al de derde world cup die Keet deze zomer weet te winnen. Eerder was ze de beste in Parijs en Praag. Ook in Rotterdam was ze de beste vrouwelijke deelnemer. Ze liet onder meer de Argentijnse Eugenia Ginepro en de Slowaakse Dominika Kralikova achter zich.Vorig jaar werd bekend dat Keet, inmiddels beter bekend onder haar bijnaam Skatekeet, is opgenomen in de Nederlandse skateboard-selectie voor de Olympische spelen van 2020 in Tokio. Daar staat skateboarden voor het eerst op het olympische programma. Zelf denkt ze overigens dat deelname aan de Spelen in Parijs in 2024 realistischer is.Eerder deze maand volgende SBS in het tv-programma Wat is de uitslag? Keet in haar aanloop naar de World Cup in Praag. Terugkijken? Dat kan hier: https://www.sbs6.nl/programmas/wat-is-de-uitslag/videos/n77Lu6ZNgGys/kee...

Ook interessant

Gisteren waren alle nieuwe brugklassers met hun ouder(s)/verzorger(s) op school voor de Veteravond. Er werd gelachen, contact gemaakt, geproost en genoten. Het was een geslaagde avond!

Lees verder

Op 25 mei was het Examengala voor onze HAVO 5 en VWO 6 leerlingen. Tijd voor hun welverdiende 'moment of fame' op de rode loper!

Lees verder

De ingraving van de Hot Cold Storage is een heuglijk moment en een grote stap in de verduurzaming van onze school. Voor deze gelegenheid was een officieel persmoment op maandag 23 mei. Benieuwd naar project HoCoSto? Lees dan verder!

Lees verder

Ook dit jaar wordt weer een Veteravond georganiseerd voor onze aanstaande brugklassers. Zij komen woensdag 22 juni met hun ouder(s)/verzorger(s) naar onze school om elkaar en hun mentoren alvast te ontmoeten. Daarnaast proosten we samen op de start van hun middelbareschooltijd.

Lees verder