Trotse burgemeester beloont Skatekeet (14)

Ja hoor, ze doet het weer!! LOOT-leerling Keet wint wederom een World Cup, alsof het niks is. Burgemeester Jan van Zanen vond het hoog tijd om haar in het zonnetje te zetten.

Hij nodigde Keet uit op het stadskantoor en deed haar een griptape cadeau (wat je op je board plakt, voor extra grip) van de bekende Utrechtse graffitikabouter (#KKBTR). Keet we zijn enorm trots op jou! Gefeliciteerd!

Lees hieronder het artikel uit het AD (16-09-2018).

Utrechtse Skatekeet wint World Cup in Rotterdam

De ster van het Utrechtse skateboard-fenomeen Keet Oldenbeuving (14) blijft maar rijzen. Gisteren won 'Skatekeet' de prestigieuze world cupwedstrijd in Rotterdam.Het is al de derde world cup die Keet deze zomer weet te winnen. Eerder was ze de beste in Parijs en Praag. Ook in Rotterdam was ze de beste vrouwelijke deelnemer. Ze liet onder meer de Argentijnse Eugenia Ginepro en de Slowaakse Dominika Kralikova achter zich.Vorig jaar werd bekend dat Keet, inmiddels beter bekend onder haar bijnaam Skatekeet, is opgenomen in de Nederlandse skateboard-selectie voor de Olympische spelen van 2020 in Tokio. Daar staat skateboarden voor het eerst op het olympische programma. Zelf denkt ze overigens dat deelname aan de Spelen in Parijs in 2024 realistischer is.Eerder deze maand volgende SBS in het tv-programma Wat is de uitslag? Keet in haar aanloop naar de World Cup in Praag. Terugkijken? Dat kan hier: https://www.sbs6.nl/programmas/wat-is-de-uitslag/videos/n77Lu6ZNgGys/kee...

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Afgelopen 25 en 26 januari hebben we bijna 2000 potentieel toekomstige leerlingen mogen ontvangen tijdens de Open dagen. Wat was het een feest!

Lees verder

We kijken met veel plezier en warmte terug op het jaar 2023. Het jaar waarin wij met (oud)leerlingen en (oud)medewerkers op verschillende momenten vierden dat het LRC 25 jaar bestaat.

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder