Trotse burgemeester beloont Skatekeet (14)

Ja hoor, ze doet het weer!! LOOT-leerling Keet wint wederom een World Cup, alsof het niks is. Burgemeester Jan van Zanen vond het hoog tijd om haar in het zonnetje te zetten.

Hij nodigde Keet uit op het stadskantoor en deed haar een griptape cadeau (wat je op je board plakt, voor extra grip) van de bekende Utrechtse graffitikabouter (#KKBTR). Keet we zijn enorm trots op jou! Gefeliciteerd!

Lees hieronder het artikel uit het AD (16-09-2018).

Utrechtse Skatekeet wint World Cup in Rotterdam

De ster van het Utrechtse skateboard-fenomeen Keet Oldenbeuving (14) blijft maar rijzen. Gisteren won 'Skatekeet' de prestigieuze world cupwedstrijd in Rotterdam.Het is al de derde world cup die Keet deze zomer weet te winnen. Eerder was ze de beste in Parijs en Praag. Ook in Rotterdam was ze de beste vrouwelijke deelnemer. Ze liet onder meer de Argentijnse Eugenia Ginepro en de Slowaakse Dominika Kralikova achter zich.Vorig jaar werd bekend dat Keet, inmiddels beter bekend onder haar bijnaam Skatekeet, is opgenomen in de Nederlandse skateboard-selectie voor de Olympische spelen van 2020 in Tokio. Daar staat skateboarden voor het eerst op het olympische programma. Zelf denkt ze overigens dat deelname aan de Spelen in Parijs in 2024 realistischer is.Eerder deze maand volgende SBS in het tv-programma Wat is de uitslag? Keet in haar aanloop naar de World Cup in Praag. Terugkijken? Dat kan hier: https://www.sbs6.nl/programmas/wat-is-de-uitslag/videos/n77Lu6ZNgGys/kee...

Ook interessant

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder