Start schooljaar '22/'23

De zomervakantie zit er op en vanaf volgende week gaan we weer lekker aan de slag. Een frisse start, we hebben er zin in!

Een nieuwe agenda, lege schriften, nieuwe pennen en de geur van vers gekafte boeken. Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en wat hebben we er zin in!

Met maar een paar regenachtige dagen kunnen we wel stellen dat dit een top zomer was. De eerste helft van de vakantie werden we getrakteerd op zalig zomerweer met 22/23 graden, ideaal voor activiteiten buiten de deur. Om daarna af te sluiten met een hittegolf met temperaturen zoals we die sinds 2018 niet meer hebben gehad en waarbij we voornamelijk verkoeling konden vinden in het zwembad of de zee met een koud drankje in de hand. Heerlijk, toch?

Deze week zijn we rustig aan het opstarten; de conciërges halen de bezem door de gang, de roosteraars zorgen dat alle roosters klaar staan, docenten openen de mailbox en de leerlingadministratie zorgt ervoor dat alle leerlingen straks zorgeloos aan hun schooljaar kunnen beginnen.

Kortom; we kunnen niet wachten om de iedereen weer te mogen ontvangen.

Schooljaar '22/'23 gaat van start, tot volgende week!

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder