Start schooljaar '22/'23

De zomervakantie zit er op en vanaf volgende week gaan we weer lekker aan de slag. Een frisse start, we hebben er zin in!

Een nieuwe agenda, lege schriften, nieuwe pennen en de geur van vers gekafte boeken. Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en wat hebben we er zin in!

Met maar een paar regenachtige dagen kunnen we wel stellen dat dit een top zomer was. De eerste helft van de vakantie werden we getrakteerd op zalig zomerweer met 22/23 graden, ideaal voor activiteiten buiten de deur. Om daarna af te sluiten met een hittegolf met temperaturen zoals we die sinds 2018 niet meer hebben gehad en waarbij we voornamelijk verkoeling konden vinden in het zwembad of de zee met een koud drankje in de hand. Heerlijk, toch?

Deze week zijn we rustig aan het opstarten; de conciërges halen de bezem door de gang, de roosteraars zorgen dat alle roosters klaar staan, docenten openen de mailbox en de leerlingadministratie zorgt ervoor dat alle leerlingen straks zorgeloos aan hun schooljaar kunnen beginnen.

Kortom; we kunnen niet wachten om de iedereen weer te mogen ontvangen.

Schooljaar '22/'23 gaat van start, tot volgende week!

Ook interessant

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Wij vinden het normaal dat leerlingen een gezonde en duurzame keuze kunnen maken in de schoolkantine. Daarom doen wij dát wat de normaalste zaak van de wereld is: we maken van de gezonde kantine de gewone kantine.

Lees verder

Houd je van theater, concerten en een avondje gezellig meezingen? Vind je het leuk om te zien welke podiumkunsten onze eigen LRC-leerlingen en -docenten in huis hebben?  

Lees verder