Schaakteam LRC naar Finale TATAsteel toernooi!

Na twee succesvolle voorrondes heeft ons LRC-schaakteam zich opnieuw gekwalificeerd voor de finale, zoals ook vorig jaar het geval was.

Op 18 januari, tijdens het TataSteel Toernooi, zullen Mylo, Ryan, Cem, Thomas (en als reserves Ensar, Yusuf en Bram) deelnemen aan de eindstrijd. Ze hebben zich geplaatst in de categorie VO II. Een geweldige prestatie waar we enorm trots op zijn!

Hoewel sommige van onze spelers in andere categorieën ook hard gestreden hebben, hebben ze zich helaas niet weten te plaatsen voor de finale. Op 8 december krijgen ze nog een kans tijdens de laatste voorrondes.

We kijken uit naar een succesvolle deelname aan de finale op 18 januari.

Ook interessant

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder