Schaakteam LRC naar Finale TATAsteel toernooi!

Na twee succesvolle voorrondes heeft ons LRC-schaakteam zich opnieuw gekwalificeerd voor de finale, zoals ook vorig jaar het geval was.

Op 18 januari, tijdens het TataSteel Toernooi, zullen Mylo, Ryan, Cem, Thomas (en als reserves Ensar, Yusuf en Bram) deelnemen aan de eindstrijd. Ze hebben zich geplaatst in de categorie VO II. Een geweldige prestatie waar we enorm trots op zijn!

Hoewel sommige van onze spelers in andere categorieën ook hard gestreden hebben, hebben ze zich helaas niet weten te plaatsen voor de finale. Op 8 december krijgen ze nog een kans tijdens de laatste voorrondes.

We kijken uit naar een succesvolle deelname aan de finale op 18 januari.

Ook interessant

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Lees verder

Afgelopen 25 en 26 januari hebben we bijna 2000 potentieel toekomstige leerlingen mogen ontvangen tijdens de Open dagen. Wat was het een feest!

Lees verder

We kijken met veel plezier en warmte terug op het jaar 2023. Het jaar waarin wij met (oud)leerlingen en (oud)medewerkers op verschillende momenten vierden dat het LRC 25 jaar bestaat.

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder