Onze online open dag gemist? Kijk hier terug!

Op 20 januari konden basisschoolleerlingen en hun ouders digitaal een kijkje nemen op het Leidsche Rijn College. Gemist? Geen probleem, er is veel terug te zien.

Hieronder lees je wat je er te doen was op de open dag. Contact leggen met  medewerkers of leerlingen is niet meer mogelijk. Wel kunnen rondleidingen worden teruggekeken en staan de pagina’s van de vakken vol met informatie!

Via deze link ga je direct naar de open dag-website. Veel plezier!

Online open dag, 20 januari 2022

Het liefst hadden we bezoekers natuurlijk in onze school (net prachtig verbouwd!) ontvangen. Toch doen we ons best om je digitaal zoveel mogelijk het gevoel te geven ‘live’ erbij te zijn. Hoe?
• Via een stream die continu loopt kun je ‘meelopen’ met een rondleiding door het gebouw en een kijkje nemen in de vaklokalen waar collega’s aan het werk zijn voor de open dag.
• Ieder vak heeft op de site z’n eigen pagina. Daarop is veel informatie te vinden zoals leerlingenwerk, filmpjes, voorbeelden van lesmethodes, leuke opdrachten, etc. Je kunt een kijkje nemen in de diverse vaklokalen. Prangende vraag? Die is eenvoudig te stellen via de chat aan een van de docenten of een leerling. En heb je er echt zin in? Doe dan mee aan een online lesje!
• De schoolleiding heeft een eigen pagina. Je komt makkelijk in contact met de rector of een conrector via de chat of een 1-op-1 Teamsmeeting.
Zo is er tijdens de open dag toch veel bedrijvigheid op school – binnen de restricties – waar je online deelgenoot van kunt zijn!

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder