LRC reünie 6 okt jl.

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Bij het terugzien van de foto’s hebben we regelmatig gedacht: “Oh, was die er ook? Wat jammer dat ik die niet gesproken heb!” of “Ik had zo graag die ene leerling willen vertellen dat…(ik nog steeds haar pet van Charles Bovary gebruik/ ik nog steeds haar Rome-beker op mijn bureau heb staan)”, “Ach, helemaal vergeten te vragen of…(de studie verloskunde bevalt)”.

Wij hebben enorm genoten en alle aanwezigen volgens ons ook. Om dit gevoel nog een beetje vast te houden, hebben wij hen gevraagd  een mooi of leuk moment of een bijzonder gesprek van de reünie met ons te delen. Wij gaan alle verhalen bundelen, foto’s toevoegen en op deze manier een permanente herinnering maken van deze geweldige dag.

Alle aanwezigen hebben inmiddels een mail ontvangen met een link naar de foto’s die op die dag gemaakt zijn.

Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Chantal Bonekamp en Gritty ter Steege

Ook interessant

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Wij vinden het normaal dat leerlingen een gezonde en duurzame keuze kunnen maken in de schoolkantine. Daarom doen wij dát wat de normaalste zaak van de wereld is: we maken van de gezonde kantine de gewone kantine.

Lees verder

Houd je van theater, concerten en een avondje gezellig meezingen? Vind je het leuk om te zien welke podiumkunsten onze eigen LRC-leerlingen en -docenten in huis hebben?  

Lees verder