LRC Kerstmarkt 2022

De kerstvakantie staat op het punt te beginnen, maar natuurlijk niet voordat we traditiegetrouw het jaar afsluiten met de kerstworkshops en kerstmarkt!

Vrijdag 23 december nemen alle leerlingen deel aan een workshop naar keuze. Zij hadden keuze uit maar liefst 57 verschillende workshops! Denk hierbij aan kerststukjes maken, deelname aan een koor, wandklimmen, squashen, beachvolleyballen, oliebollenclub, karaoke, gezelschapsspellen, armbandjes maken, badmintonnen, debatteren, pub quiz en een filmhuis met kerstfilms. Kortom: voor ieder wat wils!

Na de handwerk-workshops hebben we een mooie opbrengst aan handgemaakte items die de makers aansluitend verkopen op de sfeervolle kerstmarkt in de aula. De opbrengst van de kerstmarkt gaat 100% naar het goede doel. Dit jaar zijn dat Edukans en de Voedselbank.

Er is ook een inzameling van etenswaren voor de Voedselbank. Er worden houdbare producten verzameld en direct na de kerstmarkt wordt alles naar de Voedselbank gebracht.

Alle leerlingen zijn hierbij van harte uitgenodigd, en mocht u het als ouder/verzorger/broer/zus ook leuk vinden, kom dan gerust een kijkje nemen. Onder het genot van een warme chocolademelk en lekkere versnapering waant u zich al snel in (vr)olijke kerstsferen.

Voor nu wensen wij iedereen veel plezier tijdens de workshops en op de kerstmarkt!

Alvast een hele fijne vakantie en mooie feestdagen gewenst.

Tot in het nieuwe jaar!

Ook interessant

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Wij vinden het normaal dat leerlingen een gezonde en duurzame keuze kunnen maken in de schoolkantine. Daarom doen wij dát wat de normaalste zaak van de wereld is: we maken van de gezonde kantine de gewone kantine.

Lees verder

Houd je van theater, concerten en een avondje gezellig meezingen? Vind je het leuk om te zien welke podiumkunsten onze eigen LRC-leerlingen en -docenten in huis hebben?  

Lees verder