LRC Kerstmarkt 2022

De kerstvakantie staat op het punt te beginnen, maar natuurlijk niet voordat we traditiegetrouw het jaar afsluiten met de kerstworkshops en kerstmarkt!

Vrijdag 23 december nemen alle leerlingen deel aan een workshop naar keuze. Zij hadden keuze uit maar liefst 57 verschillende workshops! Denk hierbij aan kerststukjes maken, deelname aan een koor, wandklimmen, squashen, beachvolleyballen, oliebollenclub, karaoke, gezelschapsspellen, armbandjes maken, badmintonnen, debatteren, pub quiz en een filmhuis met kerstfilms. Kortom: voor ieder wat wils!

Na de handwerk-workshops hebben we een mooie opbrengst aan handgemaakte items die de makers aansluitend verkopen op de sfeervolle kerstmarkt in de aula. De opbrengst van de kerstmarkt gaat 100% naar het goede doel. Dit jaar zijn dat Edukans en de Voedselbank.

Er is ook een inzameling van etenswaren voor de Voedselbank. Er worden houdbare producten verzameld en direct na de kerstmarkt wordt alles naar de Voedselbank gebracht.

Alle leerlingen zijn hierbij van harte uitgenodigd, en mocht u het als ouder/verzorger/broer/zus ook leuk vinden, kom dan gerust een kijkje nemen. Onder het genot van een warme chocolademelk en lekkere versnapering waant u zich al snel in (vr)olijke kerstsferen.

Voor nu wensen wij iedereen veel plezier tijdens de workshops en op de kerstmarkt!

Alvast een hele fijne vakantie en mooie feestdagen gewenst.

Tot in het nieuwe jaar!

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder