Informatieavond 16 november

Op 16 november jl. hebben wij een online informatievond gehouden voor ouders, leerlingen en leerkrachten groep 7-8.

Op 16 november jl. hebben wij een online informatievond gehouden voor ouders, leerlingen en leerkrachten groep 7-8. Schoolleiders en mentoren & leerlingen uit het eerste jaar hebben hier verteld over het LRC in het algemeen en gaan specifieker in op het eerste leerjaar.

De opnames van de live-stream zijn hier te vinden.

Ook interessant

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Wij vinden het normaal dat leerlingen een gezonde en duurzame keuze kunnen maken in de schoolkantine. Daarom doen wij dát wat de normaalste zaak van de wereld is: we maken van de gezonde kantine de gewone kantine.

Lees verder

Houd je van theater, concerten en een avondje gezellig meezingen? Vind je het leuk om te zien welke podiumkunsten onze eigen LRC-leerlingen en -docenten in huis hebben?  

Lees verder