Finale Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022

Vrijdag 16 december was de finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022 in Azotod. LRC leerlingen wonnen met hun band The Spacemen de publieksprijs!

Met maar liefst 34% van de stemmen won afgelopen vrijdag The Spacemen de publieksprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2022!

The Spacemen bestaat uit leerlingen van het Leidsche Rijn College. Bandleden Hannah van Veldhuizen, Koen Goedegebuure, Koen van Kats, Charlotte van Nunen en Sophie Prinsenberg, GEFELICITEERD!

Bekijk hieronder het winnende optreden:

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder