Brugklaskamp, jeuj!

Brugklaskamp, jeuj! Hoe het kamp in Kamerik was vraag je? Nou, dat begon met 15 km fietsen (een uurtje).

Daarna werden de pipowagens (slaapplekken) zorgvuldig ingericht, vooral met snoep, rollen koekjes en hier en daar een verdwaalde slinger kerstlichtjes. Iedere ochtend startten we met Koffietijd (docenten verkleed als Loretta en Quinty namen de dag door). We hebben gevaren in een fluisterboot (waterdiertjes vangen en leren over de omgeving zoals 'hoe werd vroeger turf gemaakt'?), een escape room-speurtocht door het dorp gedaan (doel: een code kraken van een kluis vol snoep), heel veel spelletjes gespeeld zoals Levend Stratego en Levend Kolonisten van Catan. De bonteavond was geweldig (we konden niet stoppen dus zijn langer doorgegaan), daarna een kampvuur met marshmallows! Over eten gesproken. Jeannette (intern belegeider) had avond 1 een heeele goede curry gemaakt en de avond erna aten we patat, prima! En we hadden een huiskip, die at vaak mee in de eetzaal en legde te pas en te onpas eieren - zelfs met 40 gillende kinderen om haar heen en zelfs in bed onder je kussen! Eerst je bed dus goed controleren voor je erin gingen liggen. We hebben een geweldige week gehad!

Ook interessant

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Wat was het een mooi feest vrijdag 6 oktober! Dank voor ieders bijdrage aan deze memorabele dag! Wij verheugen ons erop en hopen op een volgende reünie weer veel oud-leerlingen terug te zien.

Lees verder

De zomervakantie is begonnen! De leerlingen hebben dit jaar weer hard gewerkt, de boeken zijn ingeleverd en de schooltas kan in de hoek.

Lees verder