Brugklaskamp, jeuj!

Brugklaskamp, jeuj! Hoe het kamp in Kamerik was vraag je? Nou, dat begon met 15 km fietsen (een uurtje).

Daarna werden de pipowagens (slaapplekken) zorgvuldig ingericht, vooral met snoep, rollen koekjes en hier en daar een verdwaalde slinger kerstlichtjes. Iedere ochtend startten we met Koffietijd (docenten verkleed als Loretta en Quinty namen de dag door). We hebben gevaren in een fluisterboot (waterdiertjes vangen en leren over de omgeving zoals 'hoe werd vroeger turf gemaakt'?), een escape room-speurtocht door het dorp gedaan (doel: een code kraken van een kluis vol snoep), heel veel spelletjes gespeeld zoals Levend Stratego en Levend Kolonisten van Catan. De bonteavond was geweldig (we konden niet stoppen dus zijn langer doorgegaan), daarna een kampvuur met marshmallows! Over eten gesproken. Jeannette (intern belegeider) had avond 1 een heeele goede curry gemaakt en de avond erna aten we patat, prima! En we hadden een huiskip, die at vaak mee in de eetzaal en legde te pas en te onpas eieren - zelfs met 40 gillende kinderen om haar heen en zelfs in bed onder je kussen! Eerst je bed dus goed controleren voor je erin gingen liggen. We hebben een geweldige week gehad!

Ook interessant

Gisteren waren alle nieuwe brugklassers met hun ouder(s)/verzorger(s) op school voor de Veteravond. Er werd gelachen, contact gemaakt, geproost en genoten. Het was een geslaagde avond!

Lees verder

Op 25 mei was het Examengala voor onze HAVO 5 en VWO 6 leerlingen. Tijd voor hun welverdiende 'moment of fame' op de rode loper!

Lees verder

De ingraving van de Hot Cold Storage is een heuglijk moment en een grote stap in de verduurzaming van onze school. Voor deze gelegenheid was een officieel persmoment op maandag 23 mei. Benieuwd naar project HoCoSto? Lees dan verder!

Lees verder

Ook dit jaar wordt weer een Veteravond georganiseerd voor onze aanstaande brugklassers. Zij komen woensdag 22 juni met hun ouder(s)/verzorger(s) naar onze school om elkaar en hun mentoren alvast te ontmoeten. Daarnaast proosten we samen op de start van hun middelbareschooltijd.

Lees verder