Oud-leerlingenavond

Ben je een oud-leerling van LRC en vind je het leuk om de huidige leerlingen te vertellen over je studie? Kom dan ook op woensdag 6 maart 2024!

Jullie kunnen onze huidige leerlingen helpen in het maken van hun profiel- of studiekeuze. We willen jullie uitnodigen om op de oud-leerlingenavond op school te komen vertellen over je ervaring als student; over je studie (of tussenjaar), het studentenleven, het zoeken van een kamer, de overgang van de middelbare school naar hoger onderwijs en alles wat hierover verder te vertellen valt.

Vooraf eten we gezamenlijk pizza.

Pizza eten is vanaf 18.00 uur. De oud-leerlingenavond duurt tot 20.30 uur.

Wil je komen? Mail dan naar hven@lrc.nl


Ook interessant

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder