LRC Reünie: Feest der Herkenning

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, reden voor een feestje. Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie!

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, een mijlpaal die wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie voor iedereen die op het LRC les heeft gehad, les heeft gegeven of op enige andere manier betrokken is (geweest) bij het LRC. Het wordt een feestelijk weerzien, passend bij de feesttraditie die wij op het LRC kennen. Het motto van de reünie is dan ook:

Feest der Herkenning

Programma vrijdag 6 oktober:

14:30 uur:        Informele ontvangst (voormalig) medewerkers
16:00 uur:        Ontvangst oud-leerlingen
16:30 uur:        Officiële opening
16:45 uur:        Les van een (voormalig) docent / foto- en filmpresentaties
18:00 uur:        Tijd voor een ‘rijdend’ diner
20:00 uur:        Swingend vervolg van de reünie
23:00 uur:        Afsluiting

Het informele programma staat vooral in het teken van elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en elkaar prachtige anekdotes vertellen. Kortom: weer even onderdompelen in die fijne LRC-sfeer, de lucht opsnuiven die bij het LRC hoort en elkaar in de armen sluiten zoals je dat wellicht ooit hebt gedaan. 
Oude liefde roest niet, zeggen ze.

Meer informatie en aanmelden kan via: reunielrc.nl.

We gaan er samen een onvergetelijke reünie van maken!

Met wie kom jij herinneringen ophalen?

Tot 6 oktober!

De reüniecommissie
Gritty ter Steege, Chantal Bonekamp en Jurrien Meijer

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Voorheen verzorgde Iddink tot en met schooljaar 2019/2020 de levering van schoolboeken binnen de NUOVO scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Wij vinden het normaal dat leerlingen een gezonde en duurzame keuze kunnen maken in de schoolkantine. Daarom doen wij dát wat de normaalste zaak van de wereld is: we maken van de gezonde kantine de gewone kantine.

Lees verder

Houd je van theater, concerten en een avondje gezellig meezingen? Vind je het leuk om te zien welke podiumkunsten onze eigen LRC-leerlingen en -docenten in huis hebben?  

Lees verder

Op woensdag 28 februari was de officiële opening van de Sportcampus op het Leidsche Rijn College. HoCoSto doet zijn werk en ons schoolgebouw is nu echt energieneutraal, zelfvoorzienend in zijn warmte en het terrein is op een duurzame manier opnieuw ingericht. Een project waar we trots op zijn!

Lees verder