LRC Reünie: Feest der Herkenning

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, reden voor een feestje. Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie!

Dit jaar bestaat het Leidsche Rijn College 25 jaar, een mijlpaal die wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober een reünie voor iedereen die op het LRC les heeft gehad, les heeft gegeven of op enige andere manier betrokken is (geweest) bij het LRC. Het wordt een feestelijk weerzien, passend bij de feesttraditie die wij op het LRC kennen. Het motto van de reünie is dan ook:

Feest der Herkenning

Programma vrijdag 6 oktober:

14:30 uur:        Informele ontvangst (voormalig) medewerkers
16:00 uur:        Ontvangst oud-leerlingen
16:30 uur:        Officiële opening
16:45 uur:        Les van een (voormalig) docent / foto- en filmpresentaties
18:00 uur:        Tijd voor een ‘rijdend’ diner
20:00 uur:        Swingend vervolg van de reünie
23:00 uur:        Afsluiting

Het informele programma staat vooral in het teken van elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en elkaar prachtige anekdotes vertellen. Kortom: weer even onderdompelen in die fijne LRC-sfeer, de lucht opsnuiven die bij het LRC hoort en elkaar in de armen sluiten zoals je dat wellicht ooit hebt gedaan. 
Oude liefde roest niet, zeggen ze.

Meer informatie en aanmelden kan via: reunielrc.nl.

We gaan er samen een onvergetelijke reünie van maken!

Met wie kom jij herinneringen ophalen?

Tot 6 oktober!

De reüniecommissie
Gritty ter Steege, Chantal Bonekamp en Jurrien Meijer

Ook interessant

Het LRC is geconfronteerd met een vervelend incident. We werden door leerlingen van onze school op de hoogte gebracht van het feit dat er via WhatsApp een lijst circuleerde met daarop de pasfoto's van LRC-leerlingen voorzien van persoonsgegevens, een negatieve beoordeling van hun uiterlijk en beschrijvingen van seksueel getinte handelingen....

Lees verder

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder