Vrijwilligersvacatures LRC

Ontmoet je graag nieuwe mensen in de buurt? Opzoek naar iets waaraan je je steentje kan bijdragen? Kan je cv een boost gebruiken? Of geeft het je gewoon een goed gevoel anderen te helpen? Wie weet is vrijwilligerswerk op het LRC dan iets voor jou.

Momenteel zoeken we vrijwilligers voor de onderstaande vacatures. Voor meer concrete informatie kun je contact opnemen met Sylvia Jans; mailen naar sjans@lrc.nl of bellen naar 030-6702660.

Expositie coördinator

Leerlingen maken mooie werkstukken tijdens de creatieve lessen. Op onze school worden hiervan wisselende exposities gemaakt, in de gangen aan de muur en in vitrines. We zoeken een creatieve coördinator die deze (steeds wisselende) exposities graag vormgeeft en realiseert.

Atelier assistent

We zoeken een atelier assistent die ondersteuning geeft bij de kunst- en cultuurvakken. Voorafgaand aan de lessen zorgt hij/zij ervoor dat de voorraden van materialen, gereedschappen en werkruimtes klaar zijn voor gebruik. En hij/zij begeleidt leerlingen bij het maken van werkstukken waar nodig.

Pauze surveillance

We zijn opzoek naar vrijwilligers die (minstens) één keer per week willen surveilleren tijdens de pauzes. Het gaat om drie pauzes tussen 10.00-13.30 uur. De surveillant houdt een oogje in het zeil en spreekt – indien nodig – leerlingen aan op hun gedrag (in overleg kan besproken worden welke taken gedaan kunnen worden tussen de pauzes door).

Impressie van het LRC