Voor het bestellen van de schoolboeken voor je kind kun je de volgende instructie van Iddink volgen:

--------------------------------------

Bestelinformatie Iddink - boeken 2018-2019

Beste leerling,

Iddink verzorgt de levering van je gratis schoolboeken en leermiddelen voor jouw school. Het enige wat je hoeft te doen is ze bij ons bestellen. Hoe je dat doet, dat lees je in onderstaande informatie. Wist je dat je bij ons ook terecht
kunt voor aanvullende zaken zoals een atlas of een rekenmachine? Het goede nieuws is, je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.

Hoe?
Ga vandaag nog naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.

Schoolcode
Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: VV4QSPS4.Is de boekenlijst van je school nog niet beschikbaar? Laat dan je e-mailadres achter, je ontvangt van ons een e-mail zodra je kunt bestellen.

Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering
Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de
verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Hartelijke groet,
Klantenservice Iddink

--------------------------------------

Noot LRC: De firma Iddink levert de gratis schoolboeken. Voor de aanschaf van aanvullende zaken (rekenmachine, woordenboek, etc.) ontvang je van Iddink een rekening. Je bent niet verplicht spullen via Iddink aan te schaffen. Heb je een ander woordenboek dan de lijst (of een andere rekenmachine) is genoemd, vraag dan in augustus aan je docent of jouw woordenboek ook voldoet. Daarnaast biedt Iddink veel spullen aan die wij niet voorschrijven en mogelijk ook niet gebruiken.

Impressie van het LRC