TTO

Op het Leidsche Rijn College starten we volgend jaar met tweetalig onderwijs, kortweg TTO.

TTO betekent dat je veel van je lessen in het Engels krijgt, maar ook dat de inhoud van de lessen sterk gericht is op het kennismaken met en het begrijpen van verschillende perspectieven op de wereld om ons heen. Door je helemaal te verdiepen in een andere taal en cultuur word je net iets meer uitgedaagd om stil te staan bij wie jij bent: doordat je ziet wat een ander doet en vindt, leer je weer wat meer over jezelf. Ook in het reguliere programma staan we stil bij jouw blik op de wereld. Bij TTO zetten we net een stapje verder. We starten het komende jaar met twee klassen TTO op de havo. En, geen zorgen: iedere leerling mag zich hiervoor aanmelden, ook als je op de basisschool nog geen Engels hebt gehad. Het enige wat je mee hoeft te nemen, is je motivatie!

  • Op 16 februari was er van 18:30- 20:00 uur een online informatieavond over TTO.
  • Op 18 februari is er van 15:30-16:30 uur een online open lesmiddag voor TTO.
Hieronder de presentatie over TTO tiijdens de informatieavond van 16 februari 2021.

Ook interessant

Op het Leidsche Rijn College starten we volgend jaar met tweetalig onderwijs, kortweg TTO.

Lees verder

Meer weten over het LRC? Check dan deze korte video! Leerlingen Britt en Nordin laten je de school van binnen zien, interviewen medeleerlingen & de schoolleiding en vertellen je wat er allemaal te doen is op het LRC. Gauw kijken dus!

Lees verder

Het Leidsche Rijn College heeft zijn plannen voor de komende jaren vastgelegd in het schoolplan 2020-2024. Op deze poster zie je in één oogopslag waar we voor gaan en waar we voor staan!

Lees verder