Ontdek het LRC op de open dag!

Je zit in groep 8. Nog zes maanden en dan begint, na de zomervakantie, een groot nieuw avontuur! Op de middelbare school, spannend!!

Je zit in groep 8. Nog zes maanden en dan begint, na de zomervakantie, een groot nieuw avontuur! Op de middelbare school, spannend!!

Natuurlijk denk je goed na over welke school dat zou moeten zijn. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op het LRC? Bezoek dan een van onze open dagen op donderdag 24 januari (17.00-21.00u) of vrijdag 25 januari (15.00-19.00u). Op deze site vind je al veel informatie. Check vooral het menu's Over ons en Leerlingen groep 8 en vergeet niet de vier filmpjes te bekijken! Over:

- alle toffe creatieve dingen die we hier op school doen (kunst en expressie);

- de mogelijkheid om te kiezen voor een iPad-klas;

- wat wij doen aan persoonlijke ontwikkeling (Bildung);

- en over een bijzonder vak in de brugklas; science (Beta).

We zien je heel graag op de open dag!

Ook interessant

Het was een jaar om nooit te vergeten, alles liep anders maar zij lieten zich niet gek maken. Deze toppers zijn geslaagd, gefeliciteerd!! En nu genieten van een welverdiende vakantie. We wensen jullie veel geluk voor de toekomst!

Lees verder

Gelukkig is er ook nog positief nieuws in deze moeilijke tijden. Want LOOT-leerling Bobbie Mulder heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen. Bobbie zit op het LRC in 3 gymnasium en is actrice in de VPRO-jeugdserie ‘De regels van Floor’. Dinsdag 31 maart heeft de serie een International Emmy Kids...

Lees verder