Beschikbare plaatsen voor nieuwe leerlingen op het LRC

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en heb je eventueel interesse in het LRC? Lees dan verder.

Alle leerlingen, die zich in de eerste ronde op het LRC hebben aangemeld voor leerjaar 1 2019-2020, zijn geplaatst.

Ook alle leerlingen met een havo- en/of vwo-advies die zich in de tweede ronde bij ons aanmelden, kunnen geplaatst worden (ook als dat er meer zijn dan de 60 plekken die vermeld staan op www.naarhetvo.nl) in een HV-brugklas. Afhankelijk van de belangstelling beslissen we of er nog leerlingen in een gymnasiumklas geplaatst kunnen worden. Mocht je die wens hebben, graag dit dan alvast vermelden bij je aanmelding.

Heb je interesse, maar wil je eerst graag nog een kijkje komen nemen of heb je vragen aan ons? Kom dan naar het LRC op maandagmiddag 8 april. Wij geven dan informatie over onze school, de beschikbare plaatsen en onze leerlingen laten je de school zien. Je kunt die middag ook terecht voor al je vragen.

Deze bijeenkomst start om 16:30 uur en zal tot ca. 17:30 uur duren.

Ook interessant

Het was een jaar om nooit te vergeten, alles liep anders maar zij lieten zich niet gek maken. Deze toppers zijn geslaagd, gefeliciteerd!! En nu genieten van een welverdiende vakantie. We wensen jullie veel geluk voor de toekomst!

Lees verder

Gelukkig is er ook nog positief nieuws in deze moeilijke tijden. Want LOOT-leerling Bobbie Mulder heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen. Bobbie zit op het LRC in 3 gymnasium en is actrice in de VPRO-jeugdserie ‘De regels van Floor’. Dinsdag 31 maart heeft de serie een International Emmy Kids...

Lees verder