Beschikbare plaatsen voor nieuwe leerlingen op het LRC

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en heb je eventueel interesse in het LRC? Lees dan verder.

Alle leerlingen, die zich in de eerste ronde op het LRC hebben aangemeld voor leerjaar 1 2019-2020, zijn geplaatst.

Ook alle leerlingen met een havo- en/of vwo-advies die zich in de tweede ronde bij ons aanmelden, kunnen geplaatst worden (ook als dat er meer zijn dan de 60 plekken die vermeld staan op www.naarhetvo.nl) in een HV-brugklas. Afhankelijk van de belangstelling beslissen we of er nog leerlingen in een gymnasiumklas geplaatst kunnen worden. Mocht je die wens hebben, graag dit dan alvast vermelden bij je aanmelding.

Heb je interesse, maar wil je eerst graag nog een kijkje komen nemen of heb je vragen aan ons? Kom dan naar het LRC op maandagmiddag 8 april. Wij geven dan informatie over onze school, de beschikbare plaatsen en onze leerlingen laten je de school zien. Je kunt die middag ook terecht voor al je vragen.

Deze bijeenkomst start om 16:30 uur en zal tot ca. 17:30 uur duren.

Ook interessant

Meer weten over het LRC? Check dan deze korte video! Leerlingen Britt en Nordin laten je de school van binnen zien, interviewen medeleerlingen & de schoolleiding en vertellen je wat er allemaal te doen is op het LRC. Gauw kijken dus!

Lees verder

Het Leidsche Rijn College heeft zijn plannen voor de komende jaren vastgelegd in het schoolplan 2020-2024. Op deze poster zie je in één oogopslag waar we voor gaan en waar we voor staan!

Lees verder

De schoolleiding van het Leidsche Rijn College wenst iedereen heel fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees verder

Vandaag is het Paarse Vrijdag! Dé dag dat veel middelbare scholen in het land paars kleuren om zo aandacht te vragen voor seksuele- en genderdiversiteit. Een initiatief van het landelijke GSA-netwerk (Gender & Sexuality Alliance) die ook vertegenwoordigd is in een club leerlingen op het Leidsche Rijn College. Want we...

Lees verder