Giving Back

Heb jij een flinke dosis ambitie en talent en ben jij de eerste in je omgeving die gaat studeren? Dan is Giving Back iets voor jou! We helpen jou samen met een persoonlijk mentor om alles uit jezelf te halen, jouw talenten tot bloei te laten komen en geen enkele kans te laten lopen!

Check of jij een Giving Back'er bent!

Zit jij volgend jaar in 4 havo of 5 vwo? Ben jij de eerste in jouw familie (en directe omgeving) die in Nederland aan de hogeschool of universiteit wil gaan studeren? Wil je de studiekeuze maken die echt bij je talenten past en je succes gaat opleveren? Mis je een rolmodel om je hierbij te ondersteunen? Wil je het komende jaar tijd en energie investeren in je toekomst? Dan is Giving Back iets voor jou!

Weet jij wat jouw talent is?

Stichting Giving Back is al 20 jaar bezig jongeren het meeste uit hun talent te laten halen. Voorwaarden: een flinke dosis ambitie en talent en dat jij de eerste in je omgeving bent die gaat studeren. Giving Back organiseert op het LRC een programma dat bestaat uit twee onderdelen: een activiteitenprogramma met gave workshops en bedrijfsbezoeken en een persoonlijk mentortraject. Dat wil zeggen; een mentor met een groot netwerk uit jouw stad aan wie jij gedurende een jaar al jouw vragen kunt stellen over wat jij wilt studeren, hoe je dat het beste aanpakt (behalve je diploma halen), en wat je met je studie uiteindelijk kunt gaan doen. Lijkt je dit wat? Vraag meer informatie bij een van onze Giving Back-coördinator: Willeke van den Broek (wbroek@lrc.nl) of Serap Buyuk (sbuyuk@lrc.nl) of kijk op www.givingback.nl.